ULTIMELE NOUTĂȚI

EVZ.ro: Exclusiv. Război total la sectorul 1. Clotilde Armand vrea să dea Centrul medical Caraiman unui ONG apropiat USR
01 aprilie 2021

Scandalurile par să se țină scai de capul primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care, după cum se vede, pierde tot mai mult susținerea consilierilor săi.

 

Ruptura dintre edilul Clotilde Armand și colaboratorii săi politici pare din ce în ce mai vizibilă mai ales după ce s-a întâmplat în ședința de consiliu local de ieri în care peneliștii și pesediștii i-au întors spatele. Pentru că au ”mirosit” o afacere trecută la urgențe pe ordinea de zi, consilierii din PNL și PSD au refuzat să dea girul ședinței care, în final, nu s-a mai ținut.

Evenimentul zilei a aflat, în exclusivitate, ce i-a cerut primarului Armand unul dintre consilierii partidului condus de Ludivic Orban. E război total la Primăria Sectorului 1!

 

Un ONG apropiat USR, pregătit să preia un complex medical de la stat

Ședința de consiliu local de ieri a fost prezentată de primarul Clotilde Armand ca fiind una ce trebuia ținută ”de îndată”. Cu alte cuvinte, din punctul de vedere al edilului, existau suficiente motive ca să-și poată convoaca consilierii și să le supună atenției și, firește, votului ordinea de zi. Numai că socoteala din mintea primăriței USR nu s-a potrivit deloc cu cea a consilierilor din sala unde urmau să aibă loc dezbaterile administrative. Când au văzut ordinea de zi cu problemele sectorului ce trebuiau discutate și votate rând pe rând, consilierii PNL și PSD s-au ”răsculat” ca la un semn.

”Asta era urgența? De aia ne-am adunat ”de îndată”? Ca un ONG al lor, al unui apropiat al USR, să preia de la primărie ”Caraiman” (n.r. Complexul Multifuncțional ”Caraiman” care asigură asistență medicală comunităților sărace din Sectorul 1)! Ar trebui să fie mai multe oferte pe această temă. Să vedem mai multe proiecte și ale altor ONG-uri pentru a putea lua în discuție privatizarea așezământului medical”, au spus la unison consilierii PNL și cei din PSD care au refuzat să mai voteze.

 

Așadar, un bun al statului ar trebui să fie dat unui ONG „de casă” sau ”de partid”, preferențial, fără nicio licitație.

Război între PNL și USR-PLUS la Sectorul 1. Clotilde Armand, derapaj fără precedent: „Schizofreni” AUDIO

PSD+PNL mai mulți decât USR+PMP. Matematica a învins-o pe primărița Armand

Clotilde Armand ar fi încercat, conform surselor Evenimentului zilei, o palidă explicație care s-a învârtit în zadar în jurul existenței unui proiect solid pe care ”Asociația Colegiului Pacienților” – acel ONG susținut de primar -, l-ar avea. Însă, pentru că argumentele edilului nu au fost destul de puternice, peneliștii și pesediștii au refuzat, în bloc, să voteze. S-au abținut.

 

Cum PSD+PNL a însemnat în cifre mai mult decât USR+PMP, întreaga ordine de zi a ședinței de consiliu local a fost respinsă. Și, astfel, matematica a învins-o pe primărița USR.

Din cauza propunerii de trecere a Complexului ”Caraiman” din subordinea Primăriei Sectorului 1 în grija acelui ONG – despre care consilierii au spus că este al unui userist -, și discutarea celorlalte subiecte a fost respinsă.

 

 

”Dacă nu sunteți în stare, mai bine vă dați demisia!”,

La un moment dat, în timpul discuțiilor de după decizia consilierilor PNL și PSD de a se abține de la a vota întreaga ordine de zi, spiritele s-au cam încins și primarul Armand a cam intrat în vizorul unuia dintre consilierii din partidul în fruntea căruia se află Ludivic Orban, fostul premier al României.

 

Nemulțumit, probabil, de felul în care gestionează problemele celui mai bogat sector al Bucureștiului, dar și pe fondul tot mai deselor scandaluri politice pe care Armand le tot alimentează, unul dintre consilierii PNL i-a cerut, conform surselor noastre, demisia. Adică, dacă nu se pricepe, să lase liber fotoliul de primar! ”Dacă nu sunteți în stare, mai bine vă dați demisia!”, i-ar fi spus acesta în fața tuturor, fără ca edilul să aibă vreo replică.

Consilerii PNL și PSD, când prieteni, când dușmani ai primarului Clotilde Armand

Acest episod în care consilierii PNL și PSD au înfruntat-o pe Clotilde Armand și i-au blocat intenția de a oferi un complex medical al primăriei unui ONG apropiat USR vine la scurt timp după ce, aceiași colaboratori i-au făcut un serviciu politic. Într-un moment tulbure și tensionat al relațiilor dintre PNL și USR, consilierii i-au oferit, prin votul lor, fostele ”Ferme Regale” – o clădire unde edilul tot susține că vrea să facă o școală. Asta în condițiile în care nimeni nu a luat în seamă faptul că imobilul din Poligrafiei 4, unde primarul Clotilde Armand vrea să bage copiii să învețe, este plin de radiații!

 

Articol preluat de pe EVZ.ro , scris de Robert Andrei

 

Sursa : www.evz.ro

 

Protejăm Drepturile Angajaților!

 

Sindicatul se angajează să fie vocea și forța care apără interesele angajaților, lucrând în strânsă colaborare cu aceștia pentru a asigura un mediu de muncă corect, sigur și satisfăcător.

Pagină web realizată de N.V.K. ENTERPRISE S.R.L.